Jag är legitimerad psykolog sedan 2006 och erbjuder KBT (Kognitiv beteendeterapi), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och CFT (Compassionfokuserad terapi) för barn, vuxna och par. Jag är även utbildad i EFT (Emotionsfokuserad terapi). 

Det är viktigt för mig att möta dig där du befinner dig i livet och att du känner dig välkommen, sedd och lyssnad på. Jag arbetar med de flesta problemområden, jag har särskilt mycket erfarenhet av behandling för oro, ångest, fobier, stress, trauma, overklighetskänslor, depersonalisationssyndrom  (DDD/ DPD), relationsproblem, uppskjutarbeteenden (prokrastinering), utmattning, smärta, migrän, huvudvärk, sömnstörningar, nedstämdhet, sorg. CFT (Compassionfokuserad terapi) har i studier visat sig underlätta behandling av flera psykiska problem då den bl. a. minskar självkritik, självsabotage, perfektionism och stärker självkänsla. Jag har lång erfarenhet kring neuropsykiatrisk problematik; autism, ADHD och ADD. Jag arbetar även med ovanligare typer av problem, t.ex. känslighet för olika typer av stimuli, ex. misofoni. Om du har funderingar på att eventuellt ta kontakt med mig, tveka inte att ringa/skriva så berättar jag mer om hur jag arbetar och i fall jag kan hjälpa dig just med dina problem. 

Förutom svenska erbjuder jag behandling på engelska, ryska och litauiska.

Det går att boka en kortare (15-30 min) telefon eller IRL-samtal för ett lägre pris om du vill känna efter huruvida personkemin stämmer- alltid viktigt när man ska välja terapeut.

Jag arbetar även i skogen, t.ex. om du som klient önskar att vi har gående samtal. Vandringar i skogen för grupper och arbetslag är en annan uppskattad aktivitet. Jag handleder arbetsgrupper inom vården, på skolor och start-ups samt erbjuder konsulttjänster inom personlig utveckling, ledarskap, teambuilding och en rad spännande föreläsningar.

Innan jag startade min mottagning 2012 arbetade jag inom vuxenpsykiatri (både öppen- och slutenvården) och genomförde ett behandlingsprojekt inom barn- och ungdomspsykiatri. Jag har även arbetat på Aspergercenter inom Habilitering och med internationellt socialt arbete på Socialhögskolan, Stockholms universitet.

Min mottagning ligger på Styrmansgatan 4, Stockholm. 

Läs gärna mer om mig på www.lemonnier.se. På hemsidan ligger en del övningar som du kan lyssna på. Det går att boka tid direkt genom följande länk; www.lemonnier.bokadirekt.se

Varmt välkommen!
Edita