Jag är utbildad beteendevetare och legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT, kognitiv beteendeterapi, samt har flera vidareutbildningar inom både psykologi och socialt arbete. 
Under min tid som terapeut har jag fått erfarenhet av att arbeta med enskilda terapier, par/familjer och arbetar gärna med barn, ungdomar och/eller vuxna.
Jag erbjuder främst psykoterapi men du kan även komma för stödsamtal eller vägledning för dig själv eller tillsammans med din partner/familj.

Då jag har stor vana att kommunicera på engelska utför jag även behandlingar/terapi på engelska.

Jag gillar idrott i många olika former och främst orientering (löpandes och på MTB) där jag både tränar och tävlar så mycket jag hinner.
Då jag brinner för att arbeta förebyggande tar även gärna emot klienter som vill arbete med detta eller nå nya höjder inom sin idrott.
Annan problematik jag gärna arbetar med är bland annat hälsoångest, PMS/PMDS, sexuell hälsa, stress, trauma, ångest och ätstörningar.
Ofta arbetar jag med fokus på självmedkänsla och så kallad CFT, compassionfokuserad terapi, i mina behandlingar.


Jag tar emot på plats i Uppsala och Stockholm men även via videolänk som är godkänd av Socialstyrelsen.
Vill du veta mer om mig eller har frågor tveka inte att höra av dig på info@blythterapier.se, +46 (0) 733 945 606, eller gå in på min hemsida www.blythterapier.se.