JUST NU - snabb tid för nybesök.

Under hösten -23 har jag utökat mitt utrymme för enskilda terapier. Det gör att jag just nu kan erbjuda en första tid inom 1-3 dagar. 


OM MIG

Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut (KBT) och specialist inom klinisk psykologi. Jag har arbetat som psykolog sedan 2011. 


HUR JAG ARBETAR

- Jag tror inte på att använda krångliga ord eller tekniska modeller som bara riskerar att ge dig en känsla av osäkerhet. 

- Jag tror inte heller på att överlasta dig med mängder av textdokument eller formulär som ska fyllas i. 

- Inte heller tror jag på att vara passivt lyssnade i väntan på att du själv ska komma fram till dina svar. 

Vad tror jag på istället?

- Jag tror på att vi tillsammans försöker förstå var du kört fast och hittar nycklar som hjälper dig att ta dig ur en ond spiral.

- Jag tror det blir bäst när vi båda känner att vi arbetar och _gör_ terapi och inte _pratar_ terapi. 

- Jag strävar efter att vara personlig i kontakten och lyhörd. Med lyhörd menar jag att jag försöker känna av att det inte blir för stora utmaningar men inte heller för små steg.

- Jag tror på att vara väldigt mjuk när det behövs och samtidigt kunna vara fast när du behöver hjälp att ta nästa steg. 

Oavsett om du har ett tydligt problem eller behöver stöd i en svår tid är du välkommen att höra av dig.

Under min utbildning har forskat om mål i terapi och det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Här är en artikel i tidskriften Modern psykologi där jag blir intervjuad om det: 

https://modernpsykologi.se/2020/05/20/varfor-ga-i-terapi/ 

Kliniskt har jag 12 års erfarenhet av behandling inom primärvård (vårdcentral) och den specialiserade psykiatrin. Senast hade jag en anställning på Stockholms centrum för ätstörningar. Sedan våren 2020 driver jag min egen mottagning på Kammakargatan i Stockholm city. Ring gärna om du undrar något, ett första telefonsamtal är naturligtvis inget jag debiterar. 

Du kan läsa mer om mig på www.strombackpsykologi.se

Varmt välkommen!