Befinner du dig i en kris eller vill du hitta en väg till en större förståelse i dina relationer? Söker du råd och stöd i fråga om ditt barns mående eller har du som förälder funderingar över ditt föräldraskap?

På egen mottagning i Danderyd tar jag emot unga och vuxna. Du kan vända dig till mig om du eller ditt barn lider av oro, ångest, nedstämdhet, livskris, låg självkänsla eller relationsproblem. Jag tar också emot föräldrapar och familjer i terapi. 

Jag har lång erfarenhet av arbete med barn- och och unga med social- och psykisk ohälsa samt av föräldrastöd/familjeterapi.

Jag är legitimerad psykoterapeut och min huvudsakliga inriktning är familjeterapi. I grunden är jag socionom. 

Min yrkesbakgrund är arbete med barn, unga och familjer inom barn- och ungdomspsykiatrin(BUP), inom socialtjänst, på behandlingshem, som familjebehandlare och inom elevhälsa.  Min psykoterapeutiska inriktning är psykodynamisk, systemisk/ familjeterapeutisk. Jag har också gått påbyggnadsutbildning inom funktionell familjeterapi (FFT).

Jag drivs av en genuin önskan att barn, unga och familjer i behov av hjälp ska få en god och trygg vård när de behöver det. Min förhoppning är att jag ska kunna ge dig eller ditt barn ett förtroendefullt bemötande, hopp om att förändring är möjlig och att vi tillsammans kan börja se att det blir lättare. 

Mottagningen ligger i ljusa och välkomnande lokaler centralt i Danderyd, nära Danderyds sjukhus T-bana och allmänna kommunikationer. Kontakta mig på telefon eller via amanda@familjemottagningen.com för ett första samtal.

Du kan läsa mer om mig och mottagningen på www.familjemottagningen.com
Adress till Familjemottagningen är Vendevägen 90 i Danderyd.

Varmt välkommen!